Moh Kite Follow Sesame...

Thursday, September 22, 2011

Liga Turki: Penyokong Yob Buat Onar, Yong Jugak Yang Untung!


Assalamualaikum dan Salam Ceria,

Semalam kan, kan...teman tulis pasa Kelab Fenerbahce, Turki, kena denda main home game tanpa penonton sebab penyokong deme buat gila khinzir masuk padang awe musim panas ari tu.
Tapi hukuman tu ditarik dan ditukor dengan membenorkan penonton masuk - tapi hanya penonton pompuan dan kekanak lelaki bawoh 12 tahun jer buleh nengok, percuma lagi.
Ni teman sambung entry tapi dengan lebih banyak imej teman cilok dari Hurriyet Daily.



Yob-yob ketepi, ketepi yek!
"Abang tunggu dalam keta tu sampai game abih tau...byeee!"



"Semih Senturk...I lap youuuuu!!!"



Eeeee sonoknya, masuk satkhabor!



A family that watches soccer together, stays together.
"Sayang, how are you? Tengok kat TV tau, nanti kami lambai-lambai!"


Fener's Angels. "He's innocent!"
2 aweks sedang paka t-shirt ada gambor bekas Pengerusi Kelab Fenerbahce yg sedang lepak dalam lokap kerana didakwa mengatur perlawanan dalam musim lepas.



Antara calon-calon untuk Yob Ustaz Orlando aka Johnny Depp!


Go Fener, go!
Yang separuh bogei pun ada, yang bertutup pun ada...



Mungkin Yob ISA berkenan yang blond tu...kot mata dia biru!


Hoi, kayu!


Kaki bangku punya kes!



Aissyyy...tak takut lemah jantung ke Opah-opah nih!


Yeeeaaahhhh...sebiji dari Issiar Dia!
Keputusan muktamat Fenerbahce 1 Manisaspor 1.



Opah, Mak dan cucu bersukaria tanpa Atuk dan Baba.
Sabor jer...



Anak pun hangkut, apa kira...sekali dua kala ya Yong?



Cam ganas jer bebek ni.
Ntah-ntah besor nanti dia jadi penyokong Fener yg fanatik baling botoi dan bako kerusi bila kelab pujaan kalah.
Di luor stadium penyokong jantan yang tak dapat masuk dok sibuk melaung dan menyanyi sambe nunggu mak, kakak, isteri, opah deme kuar.
Tulah sapa suruh buat peranga tak senonoh masa tengok bola?
Padan muke!

22 comments:

  1. wow....mcm2 ada tuuu....pilih2 yg mana suka...fanatik jugak yong2 Turki ni tgk bola ye!

    ReplyDelete
  2. Salam Yong Dragon,

    Bila takde orang jantan, memacam perangai keluor but at least penyokong pompuan tak baling botol atau bako kusi!

    ReplyDelete
  3. caption yang kelakar hari ni....?

    Humor in the air...?

    ReplyDelete
  4. Salam Yong Tihara,

    Bila dah masuk dlm stadium, pompuan lemah-lembut buleh jd brutal Yong. Balik rumoh deme Ok semula!

    ReplyDelete
  5. Salam Yob Gedek,

    Kelakar dan peringatan utk para Yob-yob!

    ReplyDelete
  6. Salam Yong Diva,

    Tulah, kena pikior kreatif, jgn biorkan stadium kosong, nak denda pun jgn bagi jantan nonton, bagi pompuan tonton ada meriahnya!

    ReplyDelete
  7. tengok bola mengalahkan gi tengok konsert je....
    bergaya habis tu.....

    ReplyDelete
  8. Salam Yong Eita,

    Konsertlah tu, konsert bola!

    ReplyDelete
  9. kah3... saye promote blog yong kat blog saye lalalala

    ReplyDelete
  10. Salam Yob Brutal,

    Memang ler, gambar pompuan kaaaan?

    ReplyDelete
  11. Salam Helli,
    Tak kosa la Pak Long tengok Mak Long hang seronok sorang sorang camtu... addehhh...

    ReplyDelete
  12. best tu tenguk bola tkde owg laki...

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Kak Halima;

    Tentu bersemangat tahap gaban pemain2 bola malam tu..

    ReplyDelete
  14. Salam Pak Long,

    Ater nanti dia gi dgn geng2 pompuanlah Pak LOng. Takkan nak berkepit jer.

    ReplyDelete
  15. Salam Yong Yati,

    Memang best tngk bola tanpa org jantan, meriah!

    ReplyDelete
  16. Salam Ummi Ross,

    dah tentu, aweks ramai!

    ReplyDelete
  17. Salam Yob Ustaz,

    Tima kasih promot blog aweks kat sana!

    ReplyDelete
  18. aiyooo...sumo pompuan? await laki x leh masuk

    ReplyDelete
  19. Salam Yob Suhaimi,

    Nama pun kelab kena denda, sbb penyokong lelaki buat perangai tak senonoh. Dari takde penonton, deme bagi gak penonton pompuan dan kekanak lelaki masuk, kalau dak, sunyi jer stadium tu nanti.

    ReplyDelete